
Cost Control for F&B Operations
Περιγραφή Σεμιναρίου:
Το σεμινάριο σκοπό έχει να δώσει στους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζονται για την σωστή και ποιοτική διαχείριση της επιχείρησης τους ή της επιχείρησης στην οποία εργάζονται.
Βασικές πληροφορίες:
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Το σεμινάριο διαρκεί 2 ημέρες - Συνολική διάρκεια 8 ώρες.
Η τοποθεσία, οι ημερομηνίες έναρξης - λήξης και λοιπές λεπτομέρειες θα αποστέλλονται σε προσωπικό μήνυμα (email) μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του εκάστοτε σεμιναρίου.
Στα σεμινάρια με εξ' αποστάσεως εκπαίδευση το link για την παρακολούθηση θα αποστέλλεται σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.
Που απευθύνεται:
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε:
-
Ιδιοκτήτες ξενοδοχείων
-
Manager ξενοδοχείων
-
Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης
-
Εργαζόμενους στην εστίαση
-
Φοιτητές σε οποιαδήποτε βαθμίδα
-
Σε όλους όσους θέλουν ασχοληθούν με τον κλάδο της εστίασης
Ενότητες:
Α' ΜΕΡΟΣ
-
Βασικά Κόστη
-
Νεκρό σημείο
-
Αποθέματα
-
Τιμολόγηση (με παραδείγματα και ασκήσεις)
-
Μενού Οργάνωση & Σχεδιασμός
-
Απόδοση προϊόντων
-
Ορισμοί και βασικές έννοιες
Β' ΜΕΡΟΣ
-
Menu Engineering presentation
-
Menu Engineering Analysis
-
Ο κανόνας του Pareto
Βεβαίωση παρακολούθησης & Εκπαιδευτικό υλικό
Εκπαιδευτικό Υλικό: παρέχεται σε κάθε συμμετέχοντα σε μορφή Βιβλίου ή σε ηλεκτρονική μορφή (για τα εξ αποστάσεως σεμινάρια).
Βεβαίωση Παρακολούθησης: παρέχεται σε κάθε συμμετέχοντα / ανά σεμινάριο, εφόσον οι παρουσίες του καλύπτουν το 90% του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.